Loading Events

LVB en Verslaving

  • 14 november '18
  • Amsterdam
  • Print

7e landelijke studiedag 'LVB en Verslaving'

Woensdag 14 november 2018

Mensen met een lichte verstandelijke beperking zijn kwetsbaar voor afhankelijkheid van of verslaving aan genotmiddelen. Door de grote discrepantie hun verstandelijke niveau en de volwassen problematiek waar ze mee te maken krijgen vraagt dit om een heel eigen benadering. Tijdens deze studiedag vergroot u uw expertise op het gebied van LVB en verslaving.

U ontmoet

Begeleiders, hulpverleners en andere professionals die geïnteresseerd zijn in mensen met een lichtverstandelijke beperking en verslavingsproblematiek.

Staat uw vereniging er niet bij? Neem tijdig contact met ons op, zodat we een accreditatiebureau in overweging kunnen nemen.

Wij voorzien iedere deelnemer van een bewijs van deelname.

Het programma wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Wilt u op de hoogte gehouden worden?
Stuur ons dan een e-mail.

Uw investering *

€ 340,00 p.p

Kortingen *

Vroegboekkorting
Bij inschrijving vóór 1 juli ontvangt u € 25,00 vroegboekkorting, en bedragen de kosten € 315,- p.p.

Collegakorting
Indien u gelijktijdig een collega aanmeldt, krijgt deze tweede (en elke volgende) persoon een korting van € 25,- op de totale inschrijfkosten, bovenop de vroegboekkorting. Het factuur adres dient hetzelfde te zijn.

Groepskorting
Wanneer u 5 personen gelijktijdig inschrijft is de 5e persoon gratis. Reeds ingeschreven personen kunnen geen deel uitmaken van de groepsaanmelding. Maak de aanmelding in orde via deze e-mail.

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk wanneer het volledige programma bekend is. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Stuur ons dan een e-mail.

Annuleringsvoorwaarden *

Annuleren kan uitsluitend schriftelijk. Tot twee weken voor de studiedag brengen wij €50,- administratiekosten per deelnemer in rekening. Als u binnen twee weken annuleert, rekenen wij het volledige bedrag. Bij verhindering is uw plaatsvervanger uiteraard van harte welkom. Op al onze bijeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

*Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW

ARISTO AMSTERDAM

Ligt naast station Sloterdijk en er is een parkeergarage (betaald)

 

Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
tel.: 020-6860886

 

Navigatieadres
Tempelhofstraat 2
1043 EC Amsterdam

 

Kijk op www.aristo.nl voor een actuele routebeschrijving.