Loading Events

LVB Kennisparade

  • 15 januari '19
  • Amersfoort
  • Accreditatie aangevraagd
  • Print

Landelijke studiedag 'LVB Kennisparade'

Dinsdag 15 januari 2019

Binnen de zorg voor mensen met een lichte verstandelijke beperking zijn er het afgelopen jaar veel mooie initiatieven, inzichten en ontwikkelingen geweest. Tijdens deze dag hebben we een selectie voor u gemaakt van de beste sprekers op het gebied van LVB. Zij nemen u mee in actuele thema’s zodat u in één dag weer helemaal up to date bent.

U ontmoet

Begeleiders, orthopedagogen en andere professionals binnen de zorg voor mensen met een lichte verstandelijke beperking.

De accreditatiepunten zijn bij de volgende bureaus in aanvraag:

  • Registerplein
  • NIP/NVO

 

Staat uw vereniging er niet bij? Neem dan tijdig contact met ons op zodat we uw verzoek in overweging kunnen nemen.
Wij voorzien iedere deelnemer van een bewijs van deelname.

Programma

De studiedag zal worden geopend met een inspiratielezing door Xavier Moonen en afgesloten door Petri Embregts. Hiertussen stelt u uw eigen programma samen aan de hand van vier workshoprondes. Verschillende thema’s komen aan bod zoals seksualiteit, psychiatrische problematiek, behandelmotivatie en meer.

 

 

Xavier Moonen is bijzonder hoogleraar Kennisontwikkeling over Jeugdigen en Jongvolwassenen met Licht Verstandelijke Beperkingen en Gedragsproblemen aan de Universiteit van Amsterdam en bijzonder lector ‘Inclusie van mensen met een verstandelijke beperking’ aan de Zuyd Hogeschool

 

 

 

 

 

Petri Embregts is bijzonder hoogleraar Academische werkplaats Leven met een verstandelijke beperking bij Tranzo, Tilburg University

 

 

 

 

Seksualiteit bespreekbaar maken

 

 

Judith van Duivenboden-Kreijne is pedagoog, seksuoloog en trainer rondom relaties, intimiteit, seksualiteit en weerbaarheid bij St. Philadelphia Zorg. Daarnaast is zij eigenaresse van Edusex en is ze een van de datingcoaches van het BNN programma The Dateables.

 

 

 

 

 

Samen naar een gezonde leefstijl?

 

 

Mariëlle Tromp is trainer en coach bij de Vitale Zorgverlener

 

Uw investering *

€ 340,00 p.p

Kortingen *

Vroegboekkorting
Bij inschrijving vóór 1 oktober ontvangt u € 25,00 vroegboekkorting, en bedragen de kosten € 315,00 p.p.

Collegakorting
Indien u en uw collega zich op dezelfde dag inschrijven, krijgt de tweede (en elke volgende) persoon een korting van € 25,- op de totale inschrijfkosten. Het factuuradres dient hetzelfde te zijn.

Groepskorting
Wanneer u 5 personen gelijktijdig inschrijft is de 5e persoon gratis. Reeds ingeschreven personen kunnen geen deel uitmaken van de groepsaanmelding. Maak de aanmelding in orde via deze e-mail.

Inschrijven

Annuleringsvoorwaarden *

Annuleren kan uitsluitend schriftelijk. Tot twee weken voor de bijeenkomst brengen wij € 50,00 administratiekosten per deelnemer in rekening. Als u binnen twee weken annuleert, rekenen wij het volledige bedrag. Bij verhindering is uw plaatsvervanger uiteraard van harte welkom. Op al onze bijeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

*Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW

STADSCAFÉ DE OBSERVANT

Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort
tel.: 033-4451654

 

Kijk voor een routebeschrijving op www.observant.nl